La música com a eina d’inclusió

Que la música és un element fantàstic per al desenvolupament de l’ésser humà em sembla fora de qualsevol dubte. De fet és una eina molt interessant per treballar amb persones amb discapacitat (autisme, síndrome de Down, depresions, malhumors, esquerps, maleducats, egoístes, i una llarga i infinita llista… ja m’enteneu). Hi ha molts músics, professionals i amateurs que hi dediquen moltes hores, utilitzant-la com a eina per a la integració. El nostre company i amic Artur Fernàndez, amb el seu grup POOL, colabora amb diversos projectes inclusius.

Un altre projecte força interessant és el documental que està preparant Iñaki Alforja sobre el viatge i actuació del grup Motxila 21 a Londres. En aquest cas per tal de dur a terme el projecte han obert un procés de micromecenatge a través de la web de Verkami on tots podem ser productors del projecte. Nosaltres ja hi hem col·laborat. Si t’agrada el Rock i t’agrada la gent, a que esperes per col·laborar?

0 Respostes to “La música com a eina d’inclusió”  1. Feu un comentari

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: