Ja hi tornem!!

Iniciem de nou el curs escolar, i amb ell esperem tornar a agafar el ritme de les publicacions i entrades al blog. De moment teniu el TLT 043 ja disponible. D’aquest nou número deixeu-me destacar la frase, a aquestes alçades repetida per tots els mitjans fins a la sacietat. No és només el que diu, si no qui ho diu: una persona “normal” que s’esforça i lluita per superar les seves adversitats de cada dia. Al cap i a la fí, com tots nosaltres, no? Bona tornada a tots, i… sense retrets ni excuses!!

0 Respostes to “Ja hi tornem!!”  1. Feu un comentari

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: