Fem formació!

El passat dissabte 5 de març per la tarda, el grup de pares “Família-21” (al qual pertanyem) va organitzar una jornada formativa a càrrec d’Emilio Ruiz, psicòleg de la Fundación Síndrome de Down de Cantabria. Es va parlar sobre programació educativa, psicologia, conducta, i educació emocional de nens amb la síndrome de Down, i anava adreçada a familiars i educadors. Fins aquí les dades “tècniques” d’aquell dissabte.

Ara us explicaré que el dissabte feia una tarda meravellosa, amb un sol impressionant gairebé de primavera. I que a les 4 de la tarda unes 150 persones vam juntar-nos per a escoltar a un psicòleg del qual teniem constància de que era molt entès en el món de la síndrome de Down. Alguns dels que hi erem, sóm pares de nens amb trisomia, la qual cosa explica el nostre interès en la xerrada. Però pràcticament la meitat de l’auditori estava ocupat per mestres i educadors… amb el dia tant radiant que feia!!! Com us podeu imaginar, els pares que erem allà estavem molt emocionats de pensar que hi havia tanta gent interessada en ampliar els seus coneixements sobre com educar i ajudar a crèixer als nostres fills “especials”. I sí, tenim sort de que cada vegada són més les escoles i els educadors que pensen que val la pena dedicar temps, esforç i infinita paciència a uns nens que certament tenen més dificultats per a aprendre, però que en tenen tant dret com tots els altres. L’aplaudiment que varem dedicar els pares als educadors a mitja conferència, òbviament es queda curt pera expressar-los el nostre agraïment. Des d’aquí els volem donar les GRÀCIES de nou.

Explicar-vos també que Emilio Ruiz, a més d’un excel·lent psicòleg és un immillorable comunicador, cosa que va fer que la jornada fós molt interessant, amena i impactant. Us puc assegurar que cap dels 150 assistents va sortir indiferent d’aquell auditori. Va ser fantàstic.

En un altre ordre de coses, ja se sap que els pares ens hem de formar contínuament en molts i molts àmbits per a procurar el millor per als nostres fills tant per ara com per al seu futur. És per això que dijous vinent la  Fundación Talita ha organitzat una xerrada sobre Fiscalitat i Discapacitat.

Tema: Fiscalitat i Discapacitat.
Conferenciant:
Pedro Casado, notari.
Lloc: Casa Orlandai, c/Jaume Piquet, 23 de Barcelona.
Data: 17-03-2011 a les 20:30.
Preu: gratuït (limitat a l’aforament de la sala).

0 Respostes to “Fem formació!”  1. Feu un comentari

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: