Dictamens dels EAP

Aquests darrers dies han estat tan plens d’activitats que es mereixen per si sol un TLT. No obstant us volem avançar alguna novetat per anar obrint boca.

Aquest cap de setmana vam estar amb l’Antonio Moreno, infatigable batallador del Col·lectiu Papas de l’Alex. A banda d’alguna sentència judicial molt mediàtica, us voldria remarcar una de les coses que ens va explicar:

“Com a pares de nens atesos per l’EAP tenim dret, i la llei ens empara, a rebre TOTS els fulls del dictamen del nostre fill. Per tant cal exigir la TOTALITAT dels fulls, llegir-los i signar-los només si hi estem d’acord”.

Fins ara la majoria dels EAP, no tots, només entregaven el darrer full (el de la resolució) per què el signessin els pares, obviant d’aquesta manera els fulls  intermitjos que son precisament on està redactat l’informe de valoració del nen.

0 Respostes to “Dictamens dels EAP”  1. Feu un comentari

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: